Huone:
Tämän ohjelman järjestää:

LIPUNMYYNTINekoconin liput ovat nyt saatavilla. Lippuja voit ostaa Kompassin kautta ja niiden hinta on 22€ koko viikonlopulle. Emme myy erillisiä päivälippuja. Lue alempaa ostoehdot ja hotellitarjous!

Lattiamajoituspaikat ovat ostettavissa Kompassin kautta. Majoituspaikka on kahdeksi yöksi (pe-la ja la-su). Paikan hinta on 15€ eikä se sisällä aamiaista. Paikan ostaneille lähetetään myöhemmin tarkempaa tietoa majoituskoulusta.

Lue huolellisesti läpi alla olevat ostoehdot sekä Kompassin ohjeistukset lipun ostamisesta ennen kuin ostat liput. Muista tarkistaa myös tietosi ennen tilausta.

Poikkeukset lipuissa

  • Alle 5-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi
  • Vänkärit, ohjelmanpitäjät ja kutsutut vieraat pääsevät tapahtumaan sisään veloituksetta. Näiden ryhmien edustajille tiedotetaan sisäänpääsystä erikseen.
  • Median edustajat voivat hakea etukäteen pressipassia, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtumaan. (pj@nekocon.fi)
  • Vamman, sairauden tai muun terveydellisen syyn johdosta kävijän mukana tulevat avustajat, saattajat tai tulkit pääsevät sisään veloituksetta. Ota yhteyttä pääjärjestäjään ennen tapahtumaan saapumista (pj@nekocon.fi).

Maksutapa ja -aika

Ostokset maksetaan ostoksen yhteydessä Checkout.fi:n tarjoaman maksupalvelun kautta. Ostajan tulee maksaa ostos tarjotuilla nettipankkiyhteyksillä. Maksuaikaa on ostohetkestä alkaen n. 3-4 tuntia, jonka jälkeen osto peruuntuu automaattisesti ja tuote palautuu myyntiin.

Tuotteet ja niiden toimitus

Ostaja saa ostoksistaan sähköpostiinsa tilausvahvistuksen. Pääsylippu toimitetaan sähköisenä PDF-tiedostona ostajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Ostaja tulostaa lipun itse tai esittää lipun tapahtumapaikalla älypuhelimelta tai tabletilta. Liput on yksilöity viivakoodeilla, jotka luetaan tapahtumapaikalla. Pääsylipun viivakoodia vastaan ostaja saa tapahtumapaikalla rannekkeen. Ranneke toimii pääsylippuna tapahtuman ajan. Lipun ostajan ei tarvitse olla sama henkilö kuin lippua käyttävä kävijä.

Peruutusaika

Pääsylippujen peruutusaika on 14 vuorokautta ostoksesta, ja päättyy viikko ennen tapahtuman alkua. Tänä aikana perutuista lipuista maksetaan rahat takaisin ostajan ilmoittamalle pankkitilille, kuitenkin maksusta ja maksun palautuksesta syntyneet kustannukset vähentäen. Peruutukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen @desucon.fi. Pääsylipussa oleva viivakoodi kuoletetaan, jolloin lippua ei voi enää käyttää. Lippujen peruminen peruutusajan jälkeen ei ole mahdollista.

Lattiamajoituspaikan peruutusaika on 14 vuorokautta ostoksesta, ja päättyy viimeistään 2 viikkoa ennen tapahtuman alkua. Peruutukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen pj@nekocon.fi. Jos ostaja peruu lattiamajoituspaikkansa viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa, maksetaan lattiamajoituksen hinta takaisin ostajan ilmoittamalle pankkitilille.

Lippujen myynti eteenpäin

Ostaja voi myydä pääsylippunsa eteenpäin. Liput on yksilöity viivakoodeilla, joten alkuperäisen ostajan nimellä lipussa ei ole merkitystä. Lattiamajoituspaikan voi myydä eteenpäin, mutta tästä tulee ilmoittaa majoitusvastaavalle osoitteeseen majoitus@nekocon.fi.

Original Sokos Hotel Puijonsarven majoitustarjous

Sokos Hotel on tarjonnut Nekoconin kävijöille majoituksen alla olevaan hintaan:
115 €/ 1hh/vrk
135 €/ 2hh/vrk
sisältäen majoituksen lisäksi runsaan buffetaamiaisen, asiakassaunan ja kuntosalin käytön. Etuhintaiset huoneet ovat varattavissa netistä, hotellimme nettisivuilta käyttäen varuskoodia ”BNEKOCON”.

Etuhintaisia huoneita rajoitettu määrä. Etuhintainen huonehinta sulkeutuu viimeistään 25.6.2019. Original Sokos Hotel Puijonsarvi