Huone:
Tämän ohjelman järjestää:

Lipunvaihto

Lipunmyyntipisteen aukioloajat:

Perjantaina klo 16:00-18:00
Lauantaina klo 9:00-17:00
Sunnuntaina klo 9:30-12:00

Lippuja ei myydä tai vaihdeta pisteen sulkemisen jälkeen. Tapahtuma aukeaa molempina päivinä klo 9:30. Perjantaina viikonloppulippuja voi ostaa tai vaihtaa ennakkoon. Ovilla lippujen hinta on 22€. Toivomme että suositte käteistä ja erityisesti tasarahaa, kortilla voi maksaa tarvittaessa.

Ennakkoon ostetut PDF-liput vaihdetaan pisteellä rannekkeiksi. Lippupisteeltä voi ostaa suoraan fyysisiä rannekkeita ja niitä varataan ovimyyntiä varten reilusti.

Paikkaliput

Paikkaliput jaetaan seuraaviin ohjelmiin:
Valitut Lapset lauantaina
AMV-kisa ja cosplaykisa sunnuntaina

Lippumäärät

Perjantaina jaamme 150 lippua/ohjelma
Lauantaina jaamme 500 lippua/per ohjelma
Sunnuntaina jaamme niin kauan kuin lippuja riittää

Perjantain ylimääräiset paikkaliput jaetaan lauantaina, ja lauantain ylimääräiset liput sunnuntaina. Max. 10 paikkalippua per henkilö. Paikkalippuja voi noutaa lipunmyyntipisteeltä jo perjantaina. Paikkalippuja jaetaan niin kauan kuin piste on auki, tai kunnes ne loppuvat.

Animekonsertin liput

Lippupisteeltä voi ostaa liput animekonserttiin. Lipun hinta on 5€. Konserttiin päästäksesi tarvitset myös viikonloppurannekkeen. Suosithan käteistä ja tasarahaa. Lippuja myydään niin kauan kuin piste on auki, tai kunnes ne loppuvat.

Pisteen sijainti

Piste on säävarauksella ulkona, lähellä Musiikkikeskuksen pääsisäänkäyntiä. Piste sijaitsee isossa teltassa. Huonolla säällä piste siirretään Musiikkikeskuksen sisätiloihin pääsisäänkäynnin yhteyteen. Pisteen sijainnista tiedotetaan someissa ennakkoon ja tapahtuman aikana.

Huomioithan, että ennen lipunmyyntipistettä on turvan tarkistuspiste, jossa tarkistetaan mm. kaikki isot propit. Lisätietoa järjestyssäännöt-sivulla.