Huone:
Tämän ohjelman järjestää:

Jatkuva ohjelma

Duel Masters - pelipiste
Duel Masters Finland Ry

Tervetuloa tutustumaan ehkä joillekin lapsuudesta tuttuun Duel Masters-korttipeliin! Kyseessä on alunperin Wizards of the coastin kehittämä TCG-korttipeli, jossa ideana on tuhota vastustajasi kilvet käyttämällä erilaisia olentoja ja loitsuja. Pisteellä esittelemme peliä ja Duel Masters Finland-seuran toimintaa. Luonnollisesti luvassa on myös opastettua sekä vapaata pelaamista!

Weiβ Schwarz - korttipelipiste
Aleksi Jokihaara, Tommi Jokinen, Aleksi Jeskanen, Niko Pakarinen

Kuvaus lisätään myöhemmin.

Ginga Room
Suomen Hopeanuolifanit Ry

Tule tekemään kissan tai koiran korvat ja häntä, tai ihan vain rauhoittumaan conin hulinalta. Huoneesta löytyy myös kauan tauolla ollut mangakirjasto! Luettavaa riittää yli 1000 pokkarin verran, sarjoja on tarjolla suomeksi ja englanniksi.

HUOM! Ginga Room on lauantaina suljettu Valitut lapset - Digimon- näytelmän aikaan.

Animekaraoke

Karaokehuone laulattaa taas ihmisiä tänäkin vuonna! Tule laulamaan lempianimetunnareitasi yksin tai nappaa kaveri mukaan! Laajaan biisilistaan mahtuu japaninkielisten biisien lisäksi niin länsimaista kuin korealaistakin biisivalikoimaa. Karaokehuone on auki lauantaina 10:00-18:00 ja sunnuntaina 10:00-15:00. Tervetuloa laulamaan!

Pelihuone

Pelihuone tarjoaa mahdollisuuden pieneen huilaukseen ja hauskanpitoon erilaisten konsolipelien parissa. Huoneesta löytyy esimerkiksi Playstation 4, Nintendo Switch sekä NES peleineen. Lisäksi pelattavana on myös paikallisten pelikehittäjien omia pelejä! Pelihuoneessa järjestetään tapahtuman aikana myös palkintoturnauksia:

  • Super Smash Bros. Ultimate

  • BlazBlue Cross Tag Battle

  • CS:GO (1v1)