Huone:
Tämän ohjelman järjestää:

Ohjelmakartta

Avaa ohjelmakartta isompana

Lauantai

Tapahtuman ovet aukeavat kävijöille

klo 09:30-10:00 @ Konserttisali

Tapahtuman ovet aukeavat kävijöille 9:30


Avajaiset

klo 10:00-11:00 @ Konserttisali

Nekoconin avajaisspektaakkeli


Cosplaydeitti

klo 11:00-13:00 @ Kamarimusiikkisali
Deittiheittiöt

'Deittiin lähdetään, jännitys täyttää pään. Lavan halki kun taivallan, ehkä oman kullan saan.'

Cosplaydeitti sijoittuu tällä Ooon maagiseen ja makeaan valtakuntaan. Nappaatko deitistä itsellesi oman prinssin, prinsessan tai muun kuninkaallisen? Selittääkö tiede rakkauden ja käykö sankareilla aina flaksi? Tule ottamaan selvää ja osallistu itsekin.


Kitsune, nekot ja muut Japanin korvalliset legendat

klo 11:00-13:00 @ Auditorio
Keksisieppo, Hallitsija

Japanissa on useita tarinoita ja legendoja eläinhahmoisista yliluonnollisista olennoista. Ne omaavat mystisiä voimia ja usein puuttuvat ihmisten arkeen. Luennolla käymme läpi korvaisimmat ja yleisimmät, jotta tunnistat ne kohdatessasi sellaisen.


Kuinka pitää puheohjelmaa conissa?

klo 11:00-12:00 @ Jousisto
Jaakko Reinikainen

Jäikö viime conin Naruto-luennon takeltelevasta puhujasta kirpeä ylimielisyyden maku takaraivoon? Syyhyävätkö suupielesi päästä vaahtoamaan yleisön päälle Netflixin animetarjonnan tasosta? Haaveiletko urasta uutena Jari Sarasvuona? Tule oppimaan miten kaikki tämä on mahdollista jopa sinulle! Esityksen aikana saamme kuulla kaiken tarvittavan (ja nähdä kaiken tarpeettoman) oikeaoppisen coniesityksen pitämisestä, sekä julkisesta puhumisesta ylipäänsä.


Worbla-työpaja

klo 11:00-13:00 @ Luokka 214
Noora Nevalainen

Worblasta saa tehtyä vaikka mitä, mutta erityisesti siitä on tullut suosittu materiaali cosplayharrastajien keskuudessa ympäri maailman. Esimerkkinä Worblasta valmistuu kokonaisia haarniskoja, koruja taikka proppi-aseita. Vain mielikuvitus on rajana! Tule kokeilemaan materiaalia ja opettelemaan perusasioita Worblasta. Paja tutustuttaa osallistujat ensin materiaaliin, jonka jälkeen he saavat tehdä siitä mitä haluavat. Työpaja tarjoaa työvälineet. Materiaalimaksu 5 e.


Ginga Room

klo 11:00-18:00 @ Luokka 210

Rentoudu conihulinasta hetkeksi Hopeanuoli-faniyhdistyksen pitämässä Ginga Roomissa käsitöiden, piirtelyn tai mangan lukemisen parissa. Korva- ja häntäpajassa 5€ materiaalimaksu, varaathan käteistä!


Metsästäjä x Metsästäjä: Luottamus ystäviin on ystävyyttä

klo 12:00-13:00 @ Jousisto
Laura "Zeni" Autio, Noora Perttunen

Mitä ovat ystävät? Mitä on tosiystävyys? Miten ystävyys toimii, miten sitä ajetaan?? Jos olet ulapalla, niin ei huolta, näihin kysymyksiin löydämme vastauksen Hunter x Hunterista! Huumoripitoisella luennolla tarkastellaan sarjan päähenkilönelikon välistä ystävyyssuhdetta sekä sen myötä- ja vastoinkäymisiä, ja vertaillaan ystävyyden taikaa muiden samantyyppisten sarjojen kesken. Ota kaverisi mukaan kuuntelemaan, kun Tosiystävyys™ laitetaan koetukselle! Luento sisältää spoilereita.


Anime & Video Game Concert by Antti Pylsy

klo 13:00-14:00 @ Kamarimusiikkisali
Antti Pylsy

Are you ready to witness an epic quest through anime and video game music covers? Come and join Antti's concert, where amazing orchestral and piano sounds will reach new levels!

Featuring music from Sword Art Online, Boku no Hero Academia, Touhou, Donkey Kong Country, Castlevania, Fairy Tail, Spirited Away, Kiki's Delivery Service, Phoenix Wright, Pokemon, Undertale and The Legend of Zelda BOTW.


Merenneitoilu – Cosplayta veden alla?

klo 13:00-14:00 @ Auditorio
Emma Voutilainen

Merenneitoilu alkaa rantautua kylmään Suomeenkin, mutta mitä tämä harrastus tarkalleen ottaen oikein on? Pukuilua, roolileikkiä vai liikuntaa? Vai niitä kaikkia yhtä aikaa? Kokenut merenneitoharrastaja Merenneito Memei jakaa lajin salat ja antaa perustietoa tästä kummasta räpylöinnistä. Luento sopii kaikenikäisille ja on suunnattu erityisesti niille, jotka eivät tiedä ennalta mitään harrastuksesta. Myös lajista kiinnostuneet ja aloittelijat ovat tervetulleita.


Valitut lapset

klo 14:00-16:00 @ Konserttisali

Valitut lapset – Digimon-näytelmä on suomalaisen vapaaehtoisproduktion tuottama tribuuttinäytelmä 20 vuotta täyttävälle Digimon Adventurelle. Näytelmä perustuu sarjan Devimon-arkkiin.

Valitut lapset somessa - Facebook ja Youtube: Valitut Lapset - Digimon-näytelmä Twitter: @valitutlapset Instagram: valitutlapsetofficial

Paikkaliput ohjelmaan löytyvät lipunvaihtopisteeltä.


Future Card Buddyfight - Kumppanuus yli ulottuvuuksien

klo 14:00-15:00 @ Kamarimusiikkisali
Anni "Mina" Leikas, Helmiina "Shincci" Romppainen

Mitä tapahtuu, kun yhdistät Pokemonin ja Digimonin sekä pistät mukaan ripauksen Yu-Gi-Ohia? Siitä syntyy mikäpä muukaan kuin Future Card Buddyfight, tuo värikäs ja eriskummallinen lastenanime, jossa lapset hirviökumppaneineen taistelevat pahaa vastaan korttipelin muodossa. Tämä Cardfight!! Vanguardin usein unohdettu sisar-franchise on monilta jäänyt ohi, mutta ei hätää! Tällä luennolla avaamme Buddyfightin mieleenpainuvaa maailmaa ja mitä kaikkea siihen sisältyy – muutakin kuin vain siis niitä lohikäärmeitä toisensa jälkeen. Keskustelemme pääasiassa animesta, niin tämän ihastuttavasta hahmokaartista sekä poukkoilevasta tarinankerronnasta, mutta selvennämme myös hieman tämän ohella kulkevaa korttipeliä. Pyrimme välttämään suurempia spoilereita, joten kuka tahansa on tervetullut kuuntelemaan.


Katkerat tädit

klo 14:00-16:00 @ Auditorio
Katri Korhonen, Maria Rahunen, Janna Pöyhönen

Tuntuuko sinustakin olevan yhä vaikeampaa löytää katsomisen arvoista animea? Pilaako kapitalismi ja tuotteistaminen lähes kaiken? Tule kuuntelemaan yli vuosikymmenen harrastaneiden tätien analysointia, mietteitä ja valitusta nykypäivän teoksista. Lähtökohtana omat mielipiteet ja kokemukset; ohjelmaa ei kannata ottaa liian vakavasti. Omien ajatusten ja mielipiteiden jakaminen on sallittua ja toivottua.


Mob Psycho 100 - Arjen elämänmullistava taika

klo 14:00-16:00 @ Jousisto
Mika Ketu

Mob Psychon päähenkilöllä Shigeolla tuntuu olevan kaikki mitä ihminen voisi kuvitella: mittaamattoman voimakkaat psyykkiset voimat. Silti pääjäbämme sosiaalinen elämä ja tunteidenhallinta yskii pahemman kerran. Lisäksi ainoat frendit tuntuu olevan tämän voimia hyväksikäyttävä huijari ja maailmanvalloitusta suunnitteleva paha henki. Pohditaan millaisia arvoja sarja edustaa ja mitkä ovat tekijä Onen mielestä avaimet hyvään elämään, ruudun molemmilla puolilla.


Nukkemiitti

klo 14:00-16:00 @ Luokka 214
Jussi Parkkinen

Oletko paatunut nukkeilija henkeen ja vereen? Ovatko nukkesi sinulle täysverisiä perheenjäseniä? Tai oletko muuten vain kiinnostunut tästä mystisestä harrastuksesta, joka monipuolisuudellaan vie kaiken vapaa-aikasi ja rahasi? Tervetuloa esittelemään omia nukkeja, keskustelemaan nukkeilun jalosta aatteesta, ihailemaan muiden nukkeja tai vaikka kaikkia edellä mainittuja. Kaikki nukkeilijat ja nukkeilumieliset tervetuloa!


FFFight

klo 16:00-18:00 @ Kamarimusiikkisali
Team Yli Ysitonnia

FFFight on yhtä kuin show-ohjelma vertaansa vailla! FFFightissa kaksi osallistujaa asettuvat vastakkain ja heillä on kolme iskua (perushyökkäys, summon ja mielikuvituksellinen isku) sekä Limit break. (Limit break on kaikkia maallisten rajojen rikkova eeppinen hyökkäys joka suoritetaan viimeisenä "elämien" loputtua).

Osallistujat voivat myös käyttää hyökkäyksissään lavaninjojamme, jotka ovat bongattavissa paikan päällä. Kun kumpikin osapuoli vuorotellessaan on käyttänyt jokaisen iskunsa, yleisö huutaa fanfaarin ja voittaja valitaan huutoäänestyksen perusteella. Ohjelmassamme oikea fyysinen väkivalta on kiellettyä mutta huumorin ja mielikuvituksen käyttö sallittua.

Ohjelmaan sisältyy kierroksia, joiden määrä perustuu ennakkoilmoittumisiin. Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu Instagramin direct-viesteissä (@teamyliysitonnia), Facebookissa-sivultamme tai conissa paikan päällä. Ohjelmaan sisältyy myös kierroksia, joihin voi osallistua spontaanisti suoraan yleisöstä!


The Liar Princess And The Blind Prince – satutasohyppelyn sudenkuopat

klo 16:00-17:00 @ Auditorio
Janita Pitkänen

The Liar Princess And The Blind Prince jätti vahvan ensivaikutelman Akiko Shikatan laulamalla tunnuskappaleellaan ja Tim Burtonia ja animesöpöilyä yhdistelevällä visuaalisella ilmeellään. Keväällä 2019 peli julkaistiin vihdoin lännessä, ja saimme hyppysiimme liikuttavan tarinan ennakkoluuloista ja ystävyydestä. Voivatko ihmiset ja hirviöt elää sovussa keskenään? Kumpi on parempi: kertoa tuskallinen totuus vai elää valheessa toista suojellen? Jos olet nähnyt pelin trailerin ja harkitset vielä ostopäätöstä, tai jos vain kaipaat uutta pelattavaa, tule kuuntelemaan tämä yleiskatsaus. Luento ei sisällä suuria juonipaljastuksia pelielämyksen säilyttämiseksi.


Lääkärit, hoitajat, parantajat - lääketieteen eri kasvot mangassa

klo 16:00-17:00 @ Jousisto
Katariina Gucewicz

Luennossa esittelen hoitavat ja parantavat m&a -hahmot eri kategorioissa (nyky-Japani, historia, fantasia jne.) Keskityn lähinnä lääkärityyppisiin hahmoihin, koska niitä on kuvattu eniten. Yritän löytää hahmojen yhteisiä piirteitä ja näyttää niiden välisiä eroja sekä kuvata, miten m&a:n hahmot korreloivat hoitoalan ihmisiin reaalimaailmassa.


Lolitamiitti

klo 16:00-17:30 @ Muskari

Kuopion röyhelöiden järjestämä pieni miitti lolitamuotia harrastaville ja siitä kiinnostuneille! Luvassa on lolitahenkistä keskustelua sekä seuraleikkejä. Lolitaan pukeutuminen on suotavaa, mutta paikalle saa tulla myös cosplayssa tai muussa asiallisessa vaatetuksessa. Toivomme ilmoittautumista Facebookin tapahtumaan, mutta paikalle saa tulla myös ilman ilmoittautumista.


Kpop Random Play Dance

klo 16:00-17:00 @ Ulkotilat

Sään salliessa ulkona, muutoin Ylälämpiössä lauantaina klo 16-17 Kiinnostaako kpop? Tule harjoittelemaan ja jammailemaan mukaamme Random Play Danceen. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.


Turrimiitti

klo 16:30-18:30 @ Luokka 214
Ville "NightWolf-_-" Karvonen, Jarno "Jargonfox" Saarinen

Tule tapaamaan muita karvaisia ystäviä tähän miittiin. Suittia sinulla ei ole pakko olla. Mukava yhdessäolo on tärkeintä. Ohjelmassa on ainakin luvassa mukavia ystäviä, pientä ohjelmanumeroa ja perinteinen ryhmäkuva. Karvaisuus ja korvien ja häntien viuhuminen on ainakin taattu. Sydämellisesti tervetuloa!


Lariattttoooo! – Katsaus showpainiin animesarjoissa

klo 17:00-18:00 @ Auditorio
Toni "Kazuchiba" Jefremoff, Lauri "PZ" Makkonen

Showpaini on suosittu näytösurheilulaji, jossa miehet ja naiset kamppailevat toisiaan vastaan. Lajilla on maailmanlaajuisesti pitkät perinteet ja elementit sieltä ovat ojentaneet spottivaloissa kimaltavat lihaksensa myös animesarjojen muotoon. Tässä ohjelmassa käsitellään pähkinänkuoressa japanilaisen showpainin ABC, muutamia lajiin perehtyneitä animesarjoja, sekä näiden erot todellisuuteen. Ja kuten Subtv meitä aikoinaan varoitti, ethän kokeile ohjelmassa nähtäviä temppuja kotona tai conipaikalla! Tämä on lauantai-illan Lariatttoooo! Ohjelman hashtag on #PuroNeko


Animekonsertti

klo 18:00-19:00 @ Konserttisali

Ilta huipentuu mahtavaan Kuopion Kaupungin Orkesterin esittämään animemusiikkikonserttiin!


Sunnuntai

Tapahtuman ovet aukeavat kävijöille

klo 09:30-10:00 @ Konserttisali

Tapahtuman ovet aukeavat kävijöille 9:30


(Poika)Rakkauden ABC

klo 10:00-11:00 @ Kamarimusiikkisali
Paula Koukkari

Haluatko saada itsellesi poikaystävän? Tuntuuko oman uken tai semen löytäminen haastavalta? Tule hakemaan parhaat vinkit suoraan Japanin kuumimmista poikien välisistä rakkaussarjoista. Luennolla käsitellään yaoista tuttuja tapoja löytää itselleen tosirakkaus.


Japanilainen työkulttuuri Aggretsukossa

klo 10:00-11:00 @ Auditorio
Mette Pesonen

Brändijätti Sanrion uusin menestyshahmo Aggretsuko kuvaa humoristiseen tyyliin japanilaisen nuoren naisen työelämää ja siihen liittyviä odotuksia. Mitä elementtejä tämän hahmon taustalta löytyy? Tule kuulemaan brutaaleja elämän tosiasioita, joita vain söpö metallimusiikkia fanittava punapanda voi kertoa.


Demi-chan wa kataritai, Monsters in real life

klo 10:00-12:00 @ Jousisto
Pekka Iivonen

Voisiko Interview with monster girls -animen tytöt olla todellisia? Tai paremminkin millaisia heidän piirteensä olisivat todellisessa maailmassa? Sarja on herättänyt paljon psykologista keskustelua netissä. Nyt se on koottu yhtenäiseksi, suomenkieliseksi paketiksi. Tutkielmassa on omia tulkintojani ja olen kiinnostunut kuulemaan muidenkin mielipiteitä.


Worbla-työpaja

klo 10:00-12:00 @ Luokka 214
Noora Nevalainen

Worblasta saa tehtyä vaikka mitä, mutta erityisesti siitä on tullut suosittu materiaali cosplayharrastajien keskuudessa ympäri maailman. Esimerkkinä Worblasta valmistuu kokonaisia haarniskoja, koruja taikka proppi-aseita. Vain mielikuvitus on rajana! Tule kokeilemaan materiaalia ja opettelemaan perusasioita Worblasta. Paja tutustuttaa osallistujat ensin materiaaliin, jonka jälkeen he saavat tehdä siitä mitä haluavat. Työpaja tarjoaa työvälineet. Materiaalimaksu 5 e.


Ginga Room

klo 10:00-16:00 @ Luokka 210

Rentoudu conihulinasta hetkeksi Hopeanuoli-faniyhdistyksen pitämässä Ginga Roomissa käsitöiden, piirtelyn tai mangan lukemisen parissa. Korva- ja häntäpajassa 5€ materiaalimaksu, varaathan käteistä!


AMV-kisa

klo 11:00-13:00 @ Konserttisali

Kilpailussa esitellään animemusiikkivideoita ja etsitään parasta esitystä mm. seuraavista kategorioista: Kilpailun paras video, paras vakava, paras hauska, paras meininki, paras traileri, yleisön suosikki, paras kissavideo ja Paras musikaali.

Kilpailu järjestetään yhteistyössä AMV.fi kanssa.

Paikkaliput ohjelmaan löytyvät lipunvaihtopisteeltä.


BLUFF - Olipa kerran vankilassa

klo 11:00-12:00 @ Kamarimusiikkisali
Tanssiteatteri BLUFF

Mikä on saanut rakastetut satuhahmot poikkeamaan kaidalta tieltä? Miten käy kun Lumikki, Bambi, Helinä-keiju, Marie, Esmeralda ja Alladin kohtaa ja ainoa heitä yhdistävä tekijä on nilkkakahleet?

Tule seuraamaan satumaisen sekavan vankijoukon matkaa monimutkaisten suhdekiemuroiden kautta kohti vapautta. Mitkä rikokset ajoivat heidät vankilaan? Kuka rakastuu kehen? Keiden välille muodostuu ikuinen ystävyys? Kuka joutuu taistelemaan henkensä edestä? Löytyykö yhteinen tanssiaskel lopulta?

BLUFF on 6-henkinen tanssiryhmä Oulusta, joka rakastaa tehdä hupsuja tarinallisia tanssiesityksiä. Tanssityylinä on odottemita, koreografiat ovat vauhdikkaita ja vaihtelevia. Biisilistalla on mm. Gardinelia, HachiojiP ja Mafumafu.


Johtajaroolit mangassa

klo 11:00-12:00 @ Auditorio
Suomen Hopeanuoli-fanit Ry

Tarinoiden maailmassa esiintyy hyvin erityylisiä ja eri tavoin toimivia johtohahmoja. Millaiset piirteet tekevät jostakin johtajasta hyvis- tai pahishahmon vai onko kyseessä enemmän se, mille puolen tarinaa hahmo nyt sattuu kuulumaan? Luennoitsijat Antti Kaleva ja Hanna Mäkinen tarkastelevat tätä Ginga-saagan havainnollistavien esimerkkien kautta. Luento sopii niin Hopeanuolesta syväluotaavampia näkökulmia kaipaaville kuin niille, joille sarja ei ole läpikotaisin tuttu.


Kissankorvien historia

klo 12:00-13:00 @ Auditorio
Lassi Väänänen

Kissankorvat ja kissaotukset yhdistetään vahvasti animeen ja mangaan ja niihin liittyy paljon stereotypioita. Kissatytöt konseptina ovat jo lähes sata vuotta, joten mukaan mahtuu vaikka sun minkälaista! Tule kuulemaan mistä kaikki alkoi ja missä nyt mennään.


Genderbender mangan piilevät aarteet!

klo 12:00-14:00 @ Jousisto

Hei! Olen Mae Korvensivu, mangan suurkuluttaja. Piirrän myös kotimaamme ainutta onnistuneesti kustantajalle pitchattua mangasarjaa Clownfish Twisteriä! Olen aina ollut genderbender-mangan suuri ihailija. Oli se sitten Ranmaa tai Kashimashia tai jotain paljon tuntemattomampaa! Haluaisin kertoa ja mainostaa useaa eri mangasarjaa genrestä kiinnostuneille ja kiinnostumattomille. Kerron myös henkilökohtaisista inspiraatioistani ja vaikuttajista, jotka johtivat Clownfish Twisterin tekoon. Eli mangan piirtämisestä kiinnostuneille on luvassa ehkä tärkeääkin infoa!


Sinfinianin konsertti

klo 13:00-14:00 @ Kamarimusiikkisali

”Sinfinian on projekti, joka hitsaa yhteen nostalgisia videopelisävellyksiä ja melodista instrumentaalimetallia."

Näin kirjoitti musiikkilehti Inferno juuri levyn julkaisseesta Sinfinian-bändistä, joka tulee esiintymään kesällä Nekoconissa. Retropelit ja -musiikki ovat kovassa nosteessa ja nousua on vain kasvattanut Smash Bros Ultimaten kaltaisten hittien ilmestyminen. Nyt Teillä, arvon kävijät, onkin mahdollista tulla kuulemaan livenä upeita instrumentaalimetallisovituksia; klassikot kuten Castlevania - Bloody Tears, Ducktales - The Moon, Megaman - Dr. Wily Stage 1/2 ja Super Metroid - Theme!


Japanilaiset fanidoujinshit

klo 13:00-14:00 @ Auditorio
Katriina "Kata" Koponen

Fanien suosikkihahmot seikkailevat valtoimenaan Japanin doujinshi-omakustannesarjakuvissa. Tekijänoikeudet ovat kaukainen muisto, kun Jaana Jokafani myy omia sarjakuviaan lisensoiduista hahmoista. Mitä mieltä tekijänoikeuksien haltijat ovat tästä, miksi viralliset tahot eivät puutu fanidoujinsheihin? Luennolla käydään läpi japanilaista doujinshi-kulttuuria tekijänoikeuksien näkökulmasta ja valotetaan ilmiön tilannetta Japanissa.


Cosplayta opiskelijabudjetilla

klo 13:00-14:00 @ Luokka 214
Myrsky Niemeläinen, Jonne "Kifu" Laine

Cosplay kiinnostaa monia, mutta usein se kaatuu joko taitojen tai rahan puutteeseen. Tällä luennolla jaetaan vinkkejä ja neuvoja kuinka nättejä cosseja voi toteuttaa myös kukkarolle ystävällisesti! Ohjelman pitäjinä "asiantuntijat". Tule oppimaan uutta ja jakamaan oman vinkkisi!


Cosplay-kisa

klo 14:00-16:00 @ Konserttisali

Nekoconissa järjestetään erilaista cosplaykilpailua! Yksilökilpailu kahdella eri sarjalla ja parikilpailu. Kilpailuista voit lukea lisää cosplay-sivultamme.

Paikkaliput ohjelmaan löytyvät lipunvaihtopisteeltä.


Where Anime Is and Where Is It Going?

klo 14:00-15:00 @ Kamarimusiikkisali
Riku Mellin

Anime has changed immensely in the past 18 years. Giant robots have been replaced with Isekai worlds and Slice of Life stories. China has turned into the biggest anime market outside of Japan. How did this happen and can it help us to tell about the future?


MindSeize - Haaveilijoista pelikehittäjiksi

klo 14:00-15:00 @ Auditorio
Kalle Sievänen

"Opinnot päättymässä ja töitäkään ei ole tiedossa, mitäs jos ryhdyttäisiin peliyrittäjiksi?" Tule kuulemaan kuinka neljä kaverusta ryhtyivät "nollasta" toteuttamaan yhteistä haavettaan ja mitä on vaadittu, jotta työstettävää "MindSeize" -peliprojektia on päästy toteuttamaan. Teemme myös katsauksen MindSeizen kehittämisen saloihin.


My Little Pony ja japanilainen populaarikulttuuri

klo 15:00-16:00 @ Kamarimusiikkisali
Einari Ollikainen

Vuonna 2010 alkanut My Little Pony: Friendship Is Magic –sarja tulee nyt päätökseensä. Näinä yhdeksän vuoden aikana neljännen sukupolven ponisarja on onnistunut viihdyttämään uudella visuaalisella ilmeellään kuin myös populaariviittauksillaan kaikenikäisiä faneja ympäri maailmaa. Uuden ponisarjan visuaalista tyyliä on ajoittain verrattu animetyyliin ja sarjasta löytyy myös viittauksia japanilaiseen populaarikulttuuriin. Millaisia visuaalisia vaikutteita ja viittauksia japanilaiseen populaarimediaan ponisarjasta oikein löytyy? Mikä yhdistää japanilaisen sarjakuvan isää Osamu Tezukaa ja uuden ponisarjan luojaa Lauren Faustia? Mitä yhteisiä piirteitä ponisarjalla on japanilaisiin taikatyttösarjoihin? Näihin ja muihin kysymyksiin käydään läpi tällä luennolla.


What Made K-On! Pop?

klo 15:00-16:00 @ Auditorio
Riku Mellin

In 2009, the debut of K-On! cemented Kyoto Animation as one of the most prolific studios in Anime and catapulted Naoko Yamada's career (who would go on to direct works such as the community favourite "A Silent Voice"). The anime has retained a mixed reputation for the popularization of "Moe" Anime in its wake. There are, however, aspects of K-On! franchise that I have not seen almost any other TV show or Anime perform and things that make it act out of other Anime's like it. Let's see what makes this show stand out.


Päättäjäiset

klo 16:00-16:30 @ Konserttisali

Päätämme huikean viikonlopun mukaviin tunnelmiin!