Huone:
Tämän ohjelman järjestää:

Taidekuja

Nekocon haluaa nostaa esille harrastajien teoksia ja tuotoksia, ja siihen tarkoitukseen taidekuja on mitä mainion! Taidekuja on paikka, jossa kävijät ja taiteilijat kohtaavat. Kujalle kokoontuu erilaisia ja eritasoisia taiteilijoita myymään omia tuotoksiaan. Nekocon toivottaa tervetulleeksi niin luovat taiteilijat kuin kiinnostuneet kävijät. Varaathan kujalle käteistä mukaan!

Taidekujan aukioloajat: La 10 - 18 Su 10 - 16

Pöytä 1: Sebastian Mustonen

http://sebsbucket.tumblr.com

Teen originaali sekä fan art-taidetta. Työskentelen digitaalisesti ja saan eniten vaikutteita animesta ja videopeleistä, joita löytyy myös valikoimastani. Tuotteisiini kuuluu printtejä (Teepublic, RedBubble sekä tulostettuja paperisia printtejä), tarroja sekä kirjanmerkkejä. Myöhemmin löytyy myös avaimenperiä.

Pöytä 2: Elontaival

http://instagram.com/elontaival

Valikoimastani löytyy useaa eri kokoa printtejä (A5, A4, joskus A3), vinyylitarroja hololla ja ilman, useaa eri rintanapin kokoa ja muotoa, emalipinssejä, akryylicharmeja, kirjanmerkkejä jne!

Pöytä 3: Laura “Lamppu” Jantunen

https://www.instagram.com/lamppuart/

Mulla on charmeja, tarroja, magneetteja, kortteja, printtejä, kangaskasseja sekä rintanappeja. Pääpainotus on originaalissa taiteessa, mutta löytyy myös fanarttia charmien ja tarrojen muodossa.

Pöytä 4: Meri-Kukka “Mekuvi” Okkonen ja Enni “Banda” Roschier

www.deviantart.com/mekuvi

Meri-Kukka myy: myynnissä on mm. printtejä, kortteja, kirjanmerkkejä, tarroja, sarjakuvia ja lasinalusia.

www.deviantart.com/bandadai

Enni myy: myynnissä mm. printtejä, kortteja (fan arttia ja originaaleja), kirjanmerkkejä ja tarroja (esim. tubettajista).

Pöytä 5: Virigus ja Fuugis

https://www.instagram.com/virigus/

Virigus myy: töiden teemoissa vivahtelee niin karmaisevat kallopäiset olennot, kuin sievät, Art-Nouveau tyyliset yksityiskohtaiset teokset. Suurin osa taiteestani on digitaalisesti tehtyjä, mutta joukossa on myös pari traditionaalisesti toteutettua teosta. Lisäksi tuotteisiini kuuluu käsin veistetyt kristallisaippuat, lukuisat akryyli- ja puucharmit, luukorut ja printtipainetut kangaskassit.

https://www.deviantart.com/fuugis

Fuugis myy: pöydälle on tulossa myyntiin originaalitöitä sekä fan arttia printtien, magneettien, tarrojen, avaimenperien ja pinssien muodossa. Originaalitöissä teema on hyvin fantasiapainotteinen, sillä printeissä seikkailevat haltiat ja keijut, ja tarravalikoimassa taas söpöt eläinvauvat ovat saaneet kaverikseen suloisia lohikäärmeen poikasia! Fan art puolen tarjonnasta löytyy printtejä mm. Voltronista, Re:Zerosta ja Little Witch Academiasta. Perinteisten printtien ja tarrojen lisäksi pöydältä löytyy myös vanerista ja muovista laserleikattuja kukka kaula- ja korvakoruja, jotka olen itse tehnyt ja suunnitellut.

Pöytä 6: Apila Pepita

apilapepita.com

Hei! Olen Apila Pepita, Siilinjärveltä alun perin kotoisin oleva, mutta myöhemmin helsinkiläistynyt kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Keskityn teoksissani tarinankerrontaan ja haluan luoda lukijoita koskettavia aitoja tarinoita. Kuvitukseni yhdistelevät kawaii ja cartoon estetiikkaa ja ovat ylitsepursuavan söpöjä! Minulta olisi myynnissä avaimenperiä, pinsseja, tarroja ja A3 julisteita, joiden suloiset kuvat saavat varmasti jokaiselle hymyn naamaan. Aiheina kuvituksissani on usein luonto ja eläimet.

Minulla olisi myynnissä myös sarjakuvakirjoja: Näkymätön sukupuoli – ei-binäärisiä ihmisiä (Into/Voima, 2018), Rikkinäisen mielen kuvat (Suuri Kurpitsa, 2017) ja MOSSDASH (Lilies of the Streets, 2016). Sarjakuvani käsittelevät hieman synkempiä aiheita, tutkien ihmisen mielen maailmoja. Olen opiskellut graafista suunnittelua Aalto Yliopistossa, jonka takia minulle on hyvin tärkeää hyvä painolaatu ja tykkään kokeilla erikoisia painotekniikoita tuotteissani. Teen korkealaatuista taidetta tinkimättä laadusta.

Pöytä 7: Mirka “smir” Laitinen

http://instagram.com/smirsdraw/

Minulla on myytävänä tarroja ja printtejä mm. Pokemonista ja Gingasta, sekä originaaleja vesiväritöitä. Myynnissä on myös käsin maalattuja kapussikoruja- sekä magneetteja. Tarkoituksena on myös valmistaa muovailumassasta avaimenperiä myyntiin.

Pöytä 8: Jenni “JeMiChi” Niiniviita

https://www.deviantart.com/jemichi

Teen iloisen värikkäitä kuvia digitaalisesti ja painatan niitä moneen muotoon: hiirimatoista kangaskasseihin ja mukeista avaimenperiin, sekä erikokoisina printteinä. Aiheet vaihtelevat originaaleista eläin-kuvista fan arttiin, jota löytyy erityisesti One Piece, My Hero Academia ja Digimon teemoilla.

Pöytä 9: Martta “Maruh Design” Hakkarainen ja Hope “Herra Korppi” Nyyssönen

https://www.instagram.com/maruh_design/

Maruh Design myy: hopeakorut, jotka on suunniteltu tiettyjen animesarjojen perusteella, ainakin kaulakoruja ja rannekoruja. Myös muita käsitöitä kuten neulonta- ja virkkaustöitä.

https://www.instagram.com/herra_korppi/

Herra Korppi: tuotteeni ovat koruja, jotka on valmistettu jonkun tietyn animesarjan pohjalta mm. kaulakoruja ja korvakoruja, valmistettu pääsääntöisesti hopeasta. Lisäksi muita yksinkertaisia koruja muista materiaaleista, tarroja, pinssejä sekä pieniä printtejä.

Pöytä 10: Ellu Hiltunen ja Elppi Hyvärinen

http://usvanen.tumblr.com/

Ellu myy: tulen myymään paljon erilaisia originaaleja- ja fan art-tarroja, charmeja, pieniä ja suurempia printtejä, sekä paikan päällä tehtyjä pienehköjä tilaustöitä! Sarjoina esimerkiksi Pokémon, JoJo's Bizarre Adventure ja My Hero Academia.

https://www.instagram.com/elppidraws/

Elppi myy: Pieniä printtejä, erilaisia tarroja ja charmeja! Sarjoina mm. Pokémon, Haikyuu!!, Persona ja My Hero Academia. Fanartin lisäksi on myös originaalia arttia!

Pöuyä 11: Silvia Sigrid “Si3art” Sillaots

Si3art.tumblr.com

I would bring watercolor illustration posters, stickers, badges, handmade keychains and some mini fluffy artdolls.

Pöytä 12: Annaliis “annicron” Torb

twitter.com/annicron

I will be selling homemade embroidered patches, enamel pins and keychains. I will also have stickers, and some prints and postcards.

Pöytä 13: Koomalaama ja Sudenhuuto

Koomalaaman ja Sudenhuudon pöydältä ei valikoima lopu! Perinteisten tarrojen, charmien, pinssien ja magneettien lisäksi pöydältämme löytyy esimerkiksi holokuvioitua washi-teippiä, vihkoja ja taidekirjanen. Lukuisten fandomien (Love Live, Okami, Golden Kamuy...) lisäksi edustettuna ovat esimerkiksi siilit, pulleat eläinhahmot. realistiset eläinkuvitukset ja erilaiset kalloeläimet.

Koomalaama: https://www.deviantart.com/kata-elf https://www.facebook.com/sudenhuuto/

Pöytä 14: Jenna “SaQe-Art” Viinikka

www.saqe-art.com

SaQe-Artin pöydästä voit löytää eläinaiheisia paperimuotokuvia ja käsitöitä pääsääntöisesti. Tuotteina mm. tarrat ,pinssit, avaimenperät, korvakorut, erilaiset magneetit ja paperisia muotokuvia erikoisina töinä originaalitaiteena sekä fan arttina. Lisäksi tarjolla on tuotteita fursuit fandomiin laadukkaiden häntien myötä ja jos aikaa riittää niin myyntiin tulee myös korvapantoja.

Pöytä 15: JokerOpedia

http://joker-draws.tumblr.com/

Myyn enimmikseen printtejä (A6-A4), pinssejä, charmeja, mukinalusia sekä kirjanmerkkejä eri peli- ja anime/manga sarjoista, kuten BNHA, Jojo ja One Piece.

Pöytä 16: Tenkain ja PastelPasty

https://twitter.com/tenkainu

Mikael: työskentelen suurimmaksi osaksi fan art printtien kanssa, erityisesti peleihin liittyvissä aiheissa. Printtien lisäksi aion tehdä pinssejä sekä paikan päällä tilaustöitä.

https://pastelpasty3.wixsite.com/mysite

Karoliina: Tarkoituksenani on tehdä printtejä originaaleistani ja fan artistani sekä tarroja!

Pöytä 17: Jenny “Frostedworld” Reponen

https://www.instagram.com/frostedworld

Hei! Minun nimeni on Jenny (tunnetaan myös nimellä Frostedworld). Taidekujalla myyn muun muassa omaa taidetta ja fan arttia eri muodoissa. Esim. printteinä, charmeina, erilaisina tarroina, washi-teippeinä, paitoina, haalarimerkkeinä, pinsseinä ja lasinalusia.

Pöytä 18: Mae Vaan

https://www.instagram.com/mustemae

Myyn Kuoressa-sarjakuviani 1-4, tarroja, postikortteja ja printtejä.

Pöytä 19: Kevin Kupari

www.instagram.com/kevin.cadaver

Tuotteistani löytyy fanitaidetta ja originaaleja, pääasiassa pin up ja BL-teemoilla. Tarjolla on printtejä, tarroja, zine sekä alternative/metalhead-tyylisiä kangasmerkkejä, pinssi ja t-paita. Fanitaide painottuu peleihin, mm. Overwatch, Dark Souls ja The Arcana, mutta mukana on myös muita, esim. Venom, Spiderverse ja Banana Fish.

Pöytä 20: Trick ja Arikatora

https://www.instagram.com/trickdraws/

Trick: pääasiassa original-tuotteita, mutta matkasta löytyy myös hieman fan arttia. Printtejä, tarroja, muutamaa magneettia ja työn alla yksi oma ja yksi ryhmäzine. Omat työt menevät pastelgoren puolelle, kalloja ja pehmeitä värejä. Fandomeihin kuuluu mm. Overwatch ja Night in the Woods.

https://www.instagram.com/arikatora/

Noora: pastelGore, tarrat, magneetit, printit, charmit. Originaaleja töitä, vähemmän fan arttia. Estetiikkana kallot, kauhu ja pastellin sävyt.

Pöytä 21: Sisko “Syssy” Hiittenkallio ja Nora “Nora B.” Bäck

http://syssy-arts.tumblr.com/

Syssy: kortteja ja printtejä, mutta myös suunnitteilla tarroja sekä magneetteja. Pääsääntöisesti originellia taidetta, mutta mukana voi olla hieman fan arttia.

www.instagram.com/norapiirsi

Nora: Kortteja, tarroja ja muuta pientä kivaa. Etupäässä originaalia taidetta, mutta myös jonkin verran fan arttia animesta ja muusta populaarikulttuurista.

Pöytä 22: Iida "Damatris" Reitti ja Annika "Gomis" Kiiskilä

https://www.instagram.com/damatris92/

Iida "Damatris" Reitti: myyn useita erilaisia queer-omakustannesarjakuvia, esim. sci-fi-romanssia ja norjalaisesta mytologiasta lainaavaa draamafantasiaa. Pöydältä löytyy lisäksi originaali-aiheisia printtejä, vaikka mukaan mahtuukin myös teoksia esim. Stormlight Archivesta, Voltron: Legendary Defenderista ja My Hero Academysta. Tarjonnassa on siis sarjakuvaa, printtejä ja pinssejä.

https://www.instagram.com/gomisart/

Gomis: tuotteissani seikkailee lähinnä originaalitaidetta, kuva-aiheiden ja teemojen pyöriessä akselilla fantasia, sci-fi, hirviöt ja eläimet, makaaberit aiheet sekä LGBT+-teemat, kirkkaat lämpimät värit ja vahvat graafiset muodot. Tuotevalikoimastani löytyy printtejä, postikortteja, tarroja, charmeja, badgeja, omakustannesarjakuvia sekä muuta mukavaa.

Pöytä 23: Tiina “Lonkku” Laurila

https://www.deviantart.com/lonkkuart

Tuotteissani on originaali- ja fan art-printtejä (koot A3 ja A5), pyöreitä ja sydämenmuotoisia rintanappeja, tarroja sekä akryylicharmeja. Tuotteissani aiheina ovat muun muuassa kissat, Harry Potter, Steven Universe, My Hero Academia, Overwatch, Voltron, sekä DC Comicsin ja Marvelin hahmot.

Pöytä 24: Noora Parviainen ja Laura Alcaide

https://www.instagram.com/nofruart/

Noora: printtejä, tarroja, magneetteja ja amigurumeita. Pääosin fanarttia.

https://www.instagram.com/seiloriasu/

Laura: printtejä, tarroja ja magneetteja. Pääosin fanarttia.

Pöytä 25: Tymppi

Printtejä piirtämistäni teoksista ja joitain alkuperäiskappaleita.

Pöytä 26: Roosa Räsänen

https://instagram.com/dicenete_art/

Hei! Olen Roosa “Dicenete” Räsänen, graafikko, kuvittaja ja aloitteleva animaattori. Toimin myös Nekocon 2019 kuvittajana. Taidekujalla valikoimiini kuuluu tarrat, printit, kangaskassit ja kirjanmerkit suosikkisarjoistani (esim. BNHA, Final Fantasy, Naruto, Steven Universe) ja originaalitöistä. :) Myynnissä myös kuvitettu omakustanne runokirja~

Jos joudut perumaan tulosi Nekoconin taidekujalle, ilmoita asiasta 30.6.2019 mennessä taidekujavastaavalle (taidekuja@nekocon.fi).