Huone:
Tämän ohjelman järjestää:

Tapahtumapaikka

Nekocon järjestetään Kuopion Musiikkikeskuksella (Kuopionlahdenkatu 23, Kuopio).

Google Maps-karttaan on laadittu Kuopion keskustan alueella sijaitsevat ruokakaupat ja –paikat, pankkiautomaatit ja apteekit sekä kissakahvila, joka on avoinna tämän kesän ajan Kuopiossa.

Saapuminen

Musiikkikeskuksen vieressä on pari bussipysäkkiä ja suurin osa Kuopion joukkoliikenteen busseista pysähtyvät torin läheisyyteen. Torilta on lyhyt kävelymatka tapahtumapaikalle. Juna- tai bussiasemalta on noin vartin kävelymatka tapahtumapaikalle Puijonkadun kautta.

Jos saavut autolla, Musiikkikeskuksen edessä on ilmaisia parkkipaikkoja viikonlopun ajan. Maksullisia parkkipaikkoja löytyy Kuopion torin alta.

Narikka

Musiikkikeskuksella toimii koko tapahtuman ajan narikka pääaulassa, myyntisalin vieressä on isotavaranarikka. Isotavaranarikkaan suositellaan jätettävän suuremmat laukut. Molempia narikoita vartioi vähintään yksi vänkäri. Numerolappua esittämällä saat noudettua tavarat narikasta. Nekocon ei ole vastuussa mahdollisesti varastetuista tavaroista.

Esteettömyys

Kuopion Musiikkikeskus on ottanut huomioon esteettömyyden. Pääsisäänkäynnin puolella on pyörätuoliluiska ja automaattisesti avautuvat ovet. Lisäksi Musiikkikeskuksen sivuoven, Puijonkadun puolella, on myöskin pyörätuoliluiska.

Musiikkikeskuksella on kolme hissiä. Pääaulassa sijaitsevalla hissillä pääsee 2. kerroksen Konserttilämpiöön ja 3. kerroksen Taivaslämpiöön. Tähän hissiin mahtuvat pienemmät pyörätuolit. Tilahissit sijaitsevat Musiikkikeskuksen sivuoven läheisyydessä sekä konserttisalin backstagen läheisyydessä.

Inva-WC:t löytyvät Musiikkikeskuksen sisääntulokerroksessa sekä tilahissin lähettyvillä.

Musiikkikeskuksen konserttisalin pyörätuolipaikat on sijoitettu ensimmäisen kerroksen alaparvelle. Pääsy pyörätuolipaikoille on esteetön, kulku myyntisalin vierestä automaattisesti avautuvien ovien kautta. Alaparvella sijaitsee kuusi paikkaa. Lisäksi 2. kerroksessa on kaksi paikkaa oikean puolen sivuparvella. Toisen kerroksen pyörätuolipaikoille pääsee hissillä joko pääaulan hissillä tai tilahisseillä.

Ensiapu

Ensiapu sijaitsee 2. kerroksessa konserttisalin läheisyydessä. Muista ottaa omat lääkkeet mukaan, ensiavussa ei anneta lääkkeitä.

Ruokailu

Tapahtuman aikana on hyvä muistaa syödä ja juoda. Tapahtumapaikalla on vesipisteitä. Musiikkikeskukselta löytyy kahvila, ja tapahtumapaikan läheisyydestä löytyy monia ruokapaikkoja.