Huone:
Tämän ohjelman järjestää:

Työvoimainfo

Jokainen con tarvitsee vänkäreitä!

Vänkärit ovat koko tapahtuman taustavoima, jota ilman koko tapahtumaa ei olisi eikä mikään toimisi. Kuuluessasi tähän arvokkaaseen katraaseen pääset tutustumaan helposti muihin samanhenkisiin ihmisiin ympäri Suomen, ja saat nauttia tapahtumasta aivan uudella tavalla. Työvuorojesi ulkopuolella pääset vapaasti työvoiman taukotilaan, jossa confiilis on parhaimmillaan. Vedä siis kissankorvat päähän, conpaita ylle ja liity joukkoomme iloiseen! Nekoconissa vänkärit työskentelevät muun muassa:

  • narikkavänkäreinä
  • majoitusvalvojina
  • green roomin vänkäreinä, hygieniapassi vaadittu!
  • infovänkäreinä tai yleisvänkäreinä
  • lipunmyyjinä, lipunmyyjien tulee olla täysi-ikäisiä!
  • järjestyksenvalvojina, JV-kortti vaadittu!

Työvoimaedut

Nekocon toimii talkoohengellä, mutta vänkäreillä riittää työvoimaetuja! Tekemällä vähintään kahdeksan (8) tuntia töitä saat muun muassa:

-ilmaisen sisäänpääsyn coniin
-pääsyn green roomiin ja sen herkullisiin antimiin
-lämpimän ruuan molempina päivinä
-T-paidan
-majoituksen
-ilmaisen pääsyn anime-konserttiin, ja jonon ohi parvelle katsomaan esim. AMV- ja cosplaykilpailua. Konserttisalin parvi on varattu kokonaan vänkäreille ja conitealle.

Toivotamme myös erityisen tervetulleiksi kaikki, jotka haluavat olla työn sankareita ja ovat valmiita antamaan ajastaan vieläkin enemmän yhteiseen käyttöön! Hommia nimittäin löytyy myös 12 tunnin pätkissä. Halutessasi saat myös työtodistuksen Nekoconista.

Vänkärikoulutus

Moni ensikertalainen varmasti empii, mutta ei hätää! Kaikki ne, jotka ovat vänkäreiksi hyväksytty, saavat tehtäviään koskevan koulutuksen. Opastusmateriaalit ovat myös sähköisessä muodossa luettavissa ja niihin on hyvä tutustua ajoissa. Lisäksi tilat, tapahtuma ja jokaisen omat työtehtävät käydään vielä läpi ennen kävijöiden paikalle saapumista.

Vänkärihaku tapahtuu Kompassi-palvelun kautta, haku on toistaiseksi auki. Jos sinulla on kysymyksiä liittyen vänkäröintiin tai hakemiseen, laita rohkeasti sähköpostia tyovoima@nekocon.fi.