Huone:
Tämän ohjelman järjestää:

Vanhemmille

Nekocon on ikärajaton ja päihteetön tapahtuma. Suurin osa nuorista kävijöistä osallistuu tapahtumaan tutun kaveriporukan mukana. Kannattaa kysyä kaveria mukaan esimerkiksi omalta luokalta tai harrastusporukasta. Tapahtuma on suunniteltu niin, että sieltä löytyy kaikenikäisille ohjelmaa. Ikärajallisista ohjelmanumeroista kerrotaan erikseen esimerkiksi ohjelmalehtisessä.

Suosittelemme, että kaikkein nuorimmilla osallistujilla ja/tai ensikertalaisilla on aikuinen mukana joko tapahtumassa tai lähistöllä. Usein vanhemmat tuovat nuoret tapahtumapaikalle ja poistuvat omiin menoihinsa päivän ajaksi.

Ongelmatilanteissa kannustamme nuoria tulemaan infoon, josta heidät ohjataan eteenpäin. Pieniä haavereita varten paikalla on SPRn henkilökuntaa. Tapahtumassa päivystää koko ajan ensiaputaitoisia henkilöitä. Heiltä saa ensiapua pieniin vammoihin ja tapaturmiin. Ensiaputiimi on vaitiolovelvollinen. Huomioithan, että ensiavussa ei anneta lääkkeitä. Ota siis omat särky-, allergia- ynnä muut lääkkeet mukaan.

Tapahtuman järjestyssäännöt löydät täältä.