Huone:
Tämän ohjelman järjestää:
Lisää uutisia

Pääjärjestäjän terveiset ja esittäytyminen


Nekocon tulee taas vuonna 2020 Kuopion Musiikkikeskukselle 11.-12.7.2020. Vuosi on pian vaihtumassa ja kulisseissa kuhisee kesähelteitä ja conia odottaessa. Conitean kokoonpanossa on niin jatkavia vastaavia kuin uuttakin verta, minä mukaan lukien, joten esittely lienee paikallaan. Myös conitea tullaan julkaisemaan lähiaikoina ja ehkäpä pieniä esittelyitä, keitä täällä taustalla pyörii kevään mittaan!

Olen siis Sonja Heikkinen, 26 -vuotias savolaislikka, joka otti vastaan uudenlaisen haasteen conelämässään. Coneissa minut on aiemmin saattanut tavata järjestyksenvalvojana Traconissa useampana vuotena ja silloin tällöin muissakin coneissa aikojen saatossa. Tänä vuonna tartuin pääjärjestäjän pestiin kotikonnuillani Kuopiossa. Olen yhteisöpedagogiopiskelija, jonka tutkintoon kuuluu myös kulttuurituotannon yhteisiä opintoja. Vänkärikokemusta puolestaan on vajaa 10 vuotta. Näistä kokemuksista huolimatta olen vielä tuore tapaus, uusien asioiden ja kujeiden äärellä, mutta ehdottomasti hyvillä mielin liikenteessä ja kenties tuon tullessani myös uusia tuulia. Vahvuuksiani ovat sosiaalisuus, yhteistyö- ja verkostotaidot sekä pilke silmäkulmassa.

On ollut mahtavaa nähdä useampia erilaisia coneja vuosien saatossa ympäri Suomea ja siksi koin, että on hyvä aika antaa oma panoksensa myös ”koticonilleen” ja olla tekemässä sitä. Minulle tärkeintä on se, että saadaan aikaan con, jossa on hyvä fiilis niin conitealla kuin conikävijöilläkin jo ennen tapahtumaa ja tietysti itse tapahtumassa.

Tämän pienen esittelyn myötä haluan lähettää pienet jouluterveiseni ja vinkata seuraamaan meidän somekanaviamme, sillä pientä joulukivaa on tulossa! Aiommekin tehdä parhaamme mukaansatempaavalla ja avoimella viestinnällä.

Myös palautteenne on luettu ja haluankin kiittää kaikkia, jotka palautetta jättivät tämän vuoden Nekosta, jotka tulemme ottamaan resurssien mukaan huomioon! Tulevia paljastuksia ei sen suuremmin, mutta luvataan tehdä Nekoconista matalankynnyksen con kaikenlaisille conikävijöille.

Tässä vaiheessa haluan toivottaa hyvää ja ihanaa joulunaikaa!

Jouluterveisin,
Sonja Heikkinen

Edellinen Seuraava